A regisztrációkor megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A beküldés előtt kiválaszthatod, anonim módon vagy személyes profiloddal szeretnél megjelenni a Járókelőkutatón. A beküldéseid a nyílt tudomány előmozdítása érdekében nyilvánosak, de bármikor javíthatod vagy kérheted a visszavonásukat. A beküldött adatok rendszerszintű kezeléséről és jogi hátteréről az Adatkezelési Tájékoztató biztosít további tájékoztatást.

 • Megosztod a kutakodásodat

  A kutakodásodat a főoldalon található "Kutakodás megosztása" gomb segítségével küldheted be. Ehhez rövid címet és leírást kell adnod arról, hogy mit, hol és hogyan figyeltél meg, és mik a következtetéseid. Azt is jelöld meg, milyen kategóriába tartozik a megfigyelés (pl. Alapanyag-feldolgozás/ Állatok a gyümölcsösben/ Egzotikus, különleges, idegenhonos fajok stb.), a térkép segítségével pedig add meg a kutakodás helyét és tölts fel egy vagy több fényképet, vagy akár linkelhetsz videót is róla.

  Új

 • Ellenőrizzük a kutakodásokat

  Miután megosztottad a kutakodásodat, a projektgazdák ellenőrzik azt. Ezt követően a kutakodás adataival együtt feldolgozzák, majd a közösségi tudástárba rendezik.

  Feldolgozás alatt

 • Feldolgozás alatt

  Ha esetleg további információra van szükségünk, mielőtt továbbítjuk a beküldéset, azt is jelezni fogjuk neked.

  Kiegészítésre vár

 • Feldolgozva

  A megosztott kutakodásod feldolgozásra került, rendeztük a közösségi tudástárba, ami a főoldalon elérhető.

  Feldolgozva

  Vissza az oldal tetejére